Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведька шукають, чому їхньому прокурору прострелили голову

Середа, 25 лютого 2009, 12:41

Генпрокурор Олександр Медведько підтверджує наявність кульового поранення у заступника начальника головного управління Генпрокуратури Василя Кармана.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів, після колегії ГПУ у середу.

"Порушено кримінальну справу, вона розслідується, і ми будемо з’ясовувати всі обставини, за яких він отримав це кульове поранення", - сказав Медведько.

За його словами, генпрокуратура відпрацьовує кілька версій злочину, "наприклад, те, що злочин було скоєну через службову діяльність, але є й така, що він отримав поранення на підґрунті якихось неприязних стосунків".

Коментуючи справу екс-голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, Медведько сказав, що слухання за позовом Зварича проти ГПУ, у зв’язку з чим прокуратура вимагала особистої присутності Зварича на засіданні, було оголошено, але потім "розгляд було перенесено".

Як відомо, на минулому тижні прокурор з нагляду за розслідуванням особливо важливих справ слідчими Генпрокуратури Василь Карман опинився у лікарні з вогнепальним пораненням у голову на наступний день після того, як впав на автостоянці в районі Кловського узвозу у Києві.

Він звернувся до однієї зі столичних лікарень за наданням медичної допомоги та скаргами на головні болі. У результаті з'ясувалося, що у нього вогнепальне поранення голови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: