Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" хочуть заблокувати розслідування СБУ по Тимошенко - Кислинський

Середа, 25 лютого 2009, 13:13

Останні законодавчі ініціативи мають на меті дестабілізувати роботу Служби безпеки України та заблокувати розслідування резонансних кримінальних справ.

Так заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський прокоментував законопроект члена фракції "НУ-НС" Олександра Омельченка про реорганізацію СБУ, повідомляє прес-служба президента.

"Суть законопроекту, попри усі розлогі пояснення і досить сирий текст з юридичної точки зору, зводиться до одного: через так зване "реформування СБУ" заблокувати розслідування низки резонансних кримінальних справ та перевірок, якими зараз активно займається СБУ", - вважає Кислинський.

"Передусім йдеться про підозри у державній зраді окремих високопосадовців. Хочеться вірити, що депутати розуміють справжню суть таких законодавчих ініціатив і рішення парламенту буде відповідним вже на етапі розгляду законопроекту у комітеті", - додав він.

У Кислинського "складається враження, що відтепер усю "брудну" роботу Юлія Тимошенко переклала на своїх нових друзів".

"Після того, як депутат фракції БЮТ і фактично "права" рука Медведчука та Тимошенко Андрій Портнов знову лобіюється на найвищі посади в уряді, усі сумнівні рішення замість нього ініціюються через депутатів з інших фракцій, у тому числі вчорашніх ворогів – "любих друзів", - додав представник секретаріату.

Кислинський зауважив, що "роль "захисників Тимошенко" відводиться зазвичай тим політикам, яких потім викидають на "політичний смітник".

"Тож варто задуматись ініціаторам про наслідки і не робити поспішних рішень в угоду інтересів однієї особи, яка на шляху до своєї мрії - безмежної влади, переступить, не задумуючись, через чергового "бійця", - додав заступник глави секретаріату.

Як відомо, наприкінці літа 2008 року Кислинський заявив про ознаки державної зради у діях прем'єра Юлії Тимошенко.

Зокрема, Тимошенко звинувачували в існуванні домовленостей з керівництвом Росії щодо підтримки її на майбутніх президентських виборах.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування