ЮЩЕНКО ПРО КРАВЧУКА: "НЕ ТРЕБА ДІСТАВАТИ З НАФТАЛІНУ ПОЛІТИКІВ"

Середа, 25 лютого 2009, 13:25

Президент Віктор Ющенко вважає некоректним використовувати політиків попереднього покоління у власній виборчій кампанії.

Так Ющенко в інтерв'ю для Associated Press прокоментував заяву першого президента України Леоніда Кравчука, повідомляє прес-служба президента.

"З минулого буде витягнуто дуже багато "героїв", які будуть покликані працювати на виборчу кампанію. Я абсолютно переконаний в тому, що з нафталіну не треба діставати тих політиків, які прожили свій історичний час", - сказав президент.

Ющенко додав, що "ті політики, які використовують Леоніда Макаровича як рупор, роблять дуже погану послугу, коли під танки кидають стариків".

На його переконання, необхідно розуміти, що 2009 рік складний економічно і політично, оскільки "вибори президента України є знаковим моментом у виборі нації".

"Політик, який дбає про цю країну, а не дбає про президентські вибори, повинен бути жорсткий, професійний, непопулістичний і робити правильну справу. Важко таку політику робити, але це моє кредо", - заявив Ющенко.

"Я виходжу з того, що ми повинні у 2009 році проводити політику здорового глузду, а не піар-кампанію. У першу чергу це стосується уряду, парламенту і самого президента", - додав він.

Коментуючи заяву Кравчука, Ющенко висловив переконання, що ніхто не захоче повернутися до того стану, в якому була Україна і українська економіка, зокрема, за часів його президентства.

"З пам'яті тих людей, які жили в 1990-х роках, нехай вони забули Леоніда Макаровича, але того, що таке "Кравчучка", вони ніколи не забудуть, бо це символ бідності був, символ нашого занепаду, перш за все соціального. Хай цей час не повертається", - сказав президент.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News