Люди Литвина не допомагатимуть Регіонам знімати Огризка

Середа, 25 лютого 2009, 15:12

Фракція Блоку Литвина не має наміру підтримувати відставку міністра закордонних справ Володимира Огризка у разі винесення на розгляд парламенту відповідного проекту постанови.

Про це сказав заступник голови фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський агенції "Українські новини".

"Я думаю, що ми не будемо підтримувати черговий крок до дезорганізації роботи виконавчої влади й відомства, яким фактично керує президент України", - сказав він.

При цьому Зарубінський висловив думку, що у разі винесення цього питання на розгляд Верховної Ради воно не набере достатньої підтримки у парламентарів.

На його думку, за відставку Огризка можуть проголосувати фракції Партії регіонів, як ініціатора цього питання, й Комуністичної партії, яка, на його думку, може послатися на антиросійську позицію міністра.

При цьому Зарубінський позитивно оцінив попередження міністра послу Росії Віктору Черномирдіну про можливість оголошення його персоною нон ґрата.

Депутат вважає, що некоректні висловлення Черномирдіна на адресу української влади є неприпустимими.

Як відомо, Партія регіонів виступає за розгляд парламентом відставки Огризка 3 березня. Депутат цієї сили Сергій Ківалов ініціював відставку Огризка після того, як міністр попередив посла Росії Віктора Черномирдіна про можливість оголошення його персоною нон ґрата в Україні за недипломатичні оцінки й коментарі про українське керівництво.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування