Генпрокуратура віддала суду земельного махінатора, якого звинувачував Ющенко

Четвер, 26 лютого 2009, 09:45

Генпрокуратура передала справу за обвинуваченням колишнього голови Державного комітету України із земельних ресурсів Володимира Воєводіна до суду.

Його звинувачують у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 365, ч. 1 ст. 366, п. 3 ст. 27-ч 1 ст.366, ч.1 ст. 172, ч 2 ст. 382 Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, високопосадовець протягом лютого-жовтня 2008 року підробляв документи, перевищував свої службові повноваження, внаслідок чого мали місце незаконні призначення та звільнення з посад службовців територіальних підрозділів Держкомзему, грубо порушував законодавство про працю та не виконував рішення суду щодо поновлення на посадах незаконно звільнених осіб, повідомляє прес-служба ГПУ.

Як відомо, неодноразово звинувачення на адресу екс-голови Держкомзему озвучував президент Віктор Ющенко. Він також звинувачував у земельних махінаціях і рейдерських захопленнях депутатів БЮТ. За інформацією ЗМІ, Воєводін є людиною бютівця Богдана Губського, якого також обвинуватили в земельних махінаціях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News