Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На суді в Жванії хочуть побачити Ющенка

Четвер, 26 лютого 2009, 12:13

Захист депутата Давида Жванії наполягатиме на виклику до суду слідчого Генпрокуратури, який веде справу про отруєння Віктора Ющенка, та самого президента.

Вони мають підтвердити або спростувати інформацію про те, що заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин дізнався про причетність Жванії до отруєння Ющенка від слідчого ГПУ та самого президента.

Про це повідомив представник Жванії у Печерському райсуді Києва Геннадій Москаль, де триває розгляд позовної заяви Жванії до Пукшина про спростування заяв останнього щодо причетності депутата до отруєння Ющенка.

За словами Москаля, захисник Пукшина під час судового засідання заявив, що про причетність Жванії до отруєння Ющенка Пукшину стало відомо від слідчого ГПУ і від самого президента Ющенко.

Водночас захисник Пукшина нагадав, коли згідно з Кримінальним кодексом України наступає кримінальна відповідальність за розголошення даних досудового слідства.

Захист наполягатиме, щоб на судове засідання було викликано слідчого Генпрокуратури, який веде справу про отруєння Ющенка, і самого президента, які б підтвердили чи спростували інформацію, надану суду представником Пукшина.

Наступне засідання суду відбудеться в приміщенні Печерського райсуду Києва 19 березня о 12:00, повідомив Москаль.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування