Луценко вимагає встановити камери у банках і магазинах

Четвер, 26 лютого 2009, 15:20

Міністерство внутрішніх справ виступає за обов'язкове встановлення цілодобового відеоспостереження за кошти власників у магазинах, що продають спиртне, а також у ювелірних установах.

Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За його словами, на тих об'єктах, де зберігаються великі суми грошей, також має бути встановлено цілодобове відеоспостереження.

"На наш погляд, у таких пунктах має бути цілодобове спостереження за кошти власників. Мова йде не тільки про банки, але і про магазини з продажу спиртного, ювелірних магазинах", – сказав Луценко.

Міністр нагадав, що школи і дитсадки бажано обладнати тривожними кнопками виклику міліції для припинення будь-яких злочинів.

Луценко наголосив, що на такі заходи підуть навіть батьки, оскільки турбуються за своїх дітей і готові убезпечити їх в такий спосіб.

Як відомо, Луценко закликає НБУ зобов'язати банківські установи обладнати свої приміщення відеокамерами спостереження, а прокурор Києва Євген Блажівський пропонує посилити відповідальність для посадових осіб за незабезпечення охорони установ, у яких зберігаються великі суми грошей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News