Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко просить відкласти президентську кампанію до 1 липня

П'ятниця, 27 лютого 2009, 10:39

Президент Віктор Ющенко закликає припинити президентські виборчі кампанії, які дехто розпочав, до 1 липня 2009 року.

Про це він заявив у своєму вступному слові на зустрічі з прем'єром Юлією Тимошенко, головою Верховної Ради Володимиром Литвином, головою Нацбанку Володимиром Стельмахом та лідером фракції Партії регіонів Віктором Януковичем.

"До 1 липня прошу зупинити виборчу кампанію президентську 2010 року. До 1 липня ми не повинні через політичну нестабільність збурювати ситуацію в системі національного бюджету, економіки, інвестицій. Не треба поспішати. Я переконаний, кому належить перемога - вона до нього прийде", - сказав президент, додавши, що найголовніше зараз - допомогти країні у кризовий час спільно.

Ющенко охарактеризував стан української економіки та закликав до спільних дій, які б дозволили виправити ситуацію у найменш болісний спосіб.

Найперше він запропонував виробити спільні дії для відновлення діалогу з МВФ. Глава держави особливо наголосив на тому, що не можна політизувати ці проблеми.

"Припинити будь-яке з'ясування стосунків, відмовитися від збурення суспільних настроїв через пресу, шоу. Дуже часто через такого роду дії ми знищуємо власну самоповагу, повагу до національних інтересів. Відмежуватися від популістського фарсу - цим жити неможливо", - запропонував президент.

Ющенко запропонував проводити зустрічі такого формату кожного понеділка. Рішення під час цих зустрічей прийматимуться консенсусом.

"Якщо якась сторона буде мати окрему позицію по тому чи іншому питанню, я даю гарантію, що рішення не буде прийнято", - запевнив президент.

Основною темою наради є координація дій усіх органів державної влади та політичних сил у кризових умовах розвитку економіки, повідомляє прес-служба президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування