Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко, Тимошенко і Литвин зроблять три кроки

П'ятниця, 27 лютого 2009, 12:45

Президент Віктор Ющенко, прем'єр Юлія Тимошенко та голова Верховної Ради Володимир Литвин домовились про спільні дії з подолання кризи.

Про це журналістам заявив глава держави Віктор Ющенко після зустрічі з Тимошенко, Литвином, головою Нацбанку Володимиром Стельмахом, представником опозиції Миколою Азаровим та секретарем РНБО Раїсою Богатирьовою, повідомляє УНІАН.

Ющенко висловив вдячність кожному з присутніх за те, що між ними відбувся діалог. Він висловив переконання, що це дозволить ефективніше боротись з економічною кризою.

Президент повідомив, що сторони домовились здійснити три спільні кроки.

По-перше: підготувати спільну декларацію, яка висвітлює економічний стан України, де наголошується на готовності сторін спільно долати наслідки економічної кризи.

Ющенко зауважив, що декларація буде містити заклики до більшості та опозиції спільно формувати ефективну політику з подолання кризи.

Він додав, що цей документ має підписати президент, уряд та НБУ, не виключивши, що перелік підписантів буде розширено.

Другий крок, про який домовились учасники наради, - створення робочої групи, яка сформує спільну позицію всіх гілок влади щодо відновлення співпраці України з Міжнародним валютним фондом.

Третьою домовленістю також є створення робочої групи, до якої увійдуть представники всіх присутніх на нараді інститутів влади. Ця група має виробити спільний антикризовий план.

"Яким він буде по глибині - це покаже готовність сторін брати на себе політичну відповідальність, приймати рішення, які не є простими", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування