Луценко: "це добре, що ми вийшли на зовсім інший розмір хабарів"

П'ятниця, 27 лютого 2009, 18:08

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про необхідність розкриття підрозділами по боротьбі з оргзлочинністю не поодиноких посадових злочинів, а цілих корупційних організацій.

Про це він заявив на нараді керівництва спецпідрозділів боротьби з організованою злочинністю, повідомляє прес-служба МВС.

За словами Луценка, ключовими пріоритетами для підрозділів БОЗ залишаються протидія кримінальним авторитетам та кримінальній корупції, викриття незаконних земельних оборудок, протидія зловживанням з бюджетними коштами, боротьба з нелегальними конвертаційними центрами.

Головним завданням на 2009 рік для підрозділів боротьби з організованою злочинністю міністр назвав необхідність "вийти на новий рівень роботи і викривати не поодинокі посадові злочини, а цілі корупційні організації".

"Це добре, що ми вийшли на зовсім інший розмір хабарів, на зовсім інших чиновників, але ми не навчилися виявляти злочинні організації", - заявив Луценко.

"Коли голова райдержадміністрації вимагає хабар у 40 мільйонів доларів за виділення землі під Києвом, то, як ви розумієте, це система, яка, очевидно, координується", - сказав він.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...