Людина Тимошенко поїде по світу просити грошей

П'ятниця, 27 лютого 2009, 20:50

Віце-прем`єр-міністр Григорій Немиря заявляє, що одержання Україною кредитів на двосторонній основі залежатиме від виконання українською стороною програми Міжнародного валютного фонду stand-by.

Про це Немиря заявив сьогодні на брифінгу в Кабміні після завершення переговорів з урядовою делегацією Польщі на чолі з віце-прем`єр-міністром Вольдемаром Павляком, повідомляє УНІАН.

"Передумовою для успішного завершення цього процесу є досягнення домовленості з МВФ про продовження виконання програми stand-by, яка передбачає спільні узгоджені заходи з українською владою, а, як відомо, зараз цей процес набуває позитивної динаміки", - сказав Немиря.

За його словами, найближчим часом можуть відбутися зустрічі з місією МВФ у Києві.

"Цей зв`язок збільшує шанси на позитивний результат у наших двосторонніх консультаціях", - зазначив він.

Разом з тим, віце-прем`єр вважає передчасним заявляти про досягнення попередніх домовленостей з країнами, які можуть надати Україні кредит.

Немиря також повідомив, що найближчими тижнями він планує здійснити візити до країн, до яких уряд України звернувся з проханням про виділення фінансової допомоги. Проте віце-прем`єр не назвав конкретні дати поїздок і країни, які він має намір відвідати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News