Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк вже виграє у Тимошенко і Януковича?

Вівторок, 10 березня 2009, 13:09

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович отримав би перемогу на президентських виборах в першому турі, якби вони відбулися в найближчу неділю, однак у другому турі перемогу отримав би екс-спікер ВР Арсеній Яценюк.

Про це у вівторок на прес-конференції в Києві повідомив соціолог холдингу "Research & Branding Group" Євген Копатько, спираючись на результати опитування, повідомляє Остров.

Так, згідно з результатами опитування, за Віктора Януковича готові проголосувати 23,5% опитаних, за лідера БЮТ Юлію Тимошенко 16,9%, за екс-спікера Арсенія Яценюка 12,6%, за спікера Володимира Литвина 4,6%, за лідера КПУ Петра Симоненка 4,6%.

У той же час за нинішнього президента України Віктора Ющенка готові віддати свої голоси 3,1%.

Одночасно Копатько відзначив, що якщо б у другий тур президентських виборів вийшли Тимошенко і Янукович, то 25,8% респондентів віддали б свої голоси за Тимошенко, 33,5% за Януковича.

Якщо б у другий тур вийшли Янукович і Яценюк, то за Януковича проголосували б 30,2%, а за Яценюка 32,1% опитаних.

У випадку, якщо б у другий тур вийшли Тимошенко і Яценюк, то за Тимошенко проголосували б 20,4%, а за Яценюка 31,5% опитаних.

"Поки це віртуальні оцінки. Поки ще не було жорсткої політичної боротьби та жорсткого політичного протистояння. Поки що це наміри. Наскільки вони будуть дійсні, покаже час", - відзначив Копатько.

Дослідження проводилося з 17 по 27 лютого 2009 року в усіх областях України і Криму методом особистого інтерв'ю. В цілому було опитано 2067 респондентів, що представляли доросле населення. Очікувана середня похибка вибірки + / - 2,2%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...