Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністра Тимошенко "відбілили" у суді

Середа, 11 березня 2009, 08:57

Ялтинський міський суд задовольнив позов міністра праці та соціальної політики Людмили Денісової до директора санаторію ім. М.О. Семашка Ігоря Іоффе про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства праці й соціальної політики, нагадуючи, що Іоффе у травні минулого року звинуватив Денісову у спробі приватизувати санаторій ім. М.О. Семашка і змінити його статус.

Суд зобов’язав Іоффе у 10-денний строк з дня вступу рішення суду у законну силу за власний рахунок організувати у прес-центрі Республіканського комітету з питань інформації АР Крим прес-конференцію, на якій спростувати інформацію, щодо його звинувачень на адресу Денісової та публічно вибачитеся перед нею.

Коментуючи результат слухань, міністр праці сказала, що не мала жодного сумніву на предмет того, що суд ухвалить справедливе рішення.

При цьому вона наголосила, що це не перший випадок, коли "свою безгосподарність та невміння особа прагне прикрити гучними й порожніми звинуваченнями на адресу когось іншого".

"Заяви пана Іоффе стосовно мене та моєї діяльності як керівника Міністерства праці та соціальної політики є недостовірними та такими, що розповсюджуються з метою приховання незадовільних результатів економічної діяльності санаторію під його керівництвом та уникнення відповідальності за це", - заявила Денісова.

"Ці заяви порочили мою честь, гідність і ділову репутацію як громадянина та члену Кабінету міністрів України, що є неприпустимим в демократичній та правовій державі", - наголосила вона.

Як сказано у повідомленні, у травні минулого року Іоффе "здійснив наклеп на Людмилу Денісову, публічно звинувативши її у спробі приватизації санаторію ім. М.О. Семашка й намаганні зробити все можливе, щоб він перестав бути ветеранським".

"До речі, із звинуваченнями на адресу Людмили Денісової Ігор Іоффе виступив після здійснених Мінпраці перевірок фінансово-господарської діяльності очолюваного ним санаторію ім. М.О. Семашка, під час яких були виявлені численні порушення та недоліки", - додають у Мінпраці.

Санаторій ім. М.О. Семашка перебуває у сфері управління Міністерства праці та соціальної політики з квітня 2006 року як заклад, де оздоровлюються ветерани війни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:31
Лише 26% заявок про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію – Мінвідновлення
18:21
Зеленський провів Ставку: увага до захисту інфраструктури, ситуація на фронті, виробництво зброї
18:20
Михальчик здобув срібну нагороду на перегонах "24 години Ле-Мана"
18:19
Зеленський сподівається, що Трамп не буде проти України
17:58
Українці зможуть лишатися у Німеччині попри протермінований паспорт
17:53
Threads має вже 150 млн користувачів на місяць: менше, ніж планував Цукерберг
17:52
Мінекономіки відкрило грантову програму на 1 мільйон доларів для підприємниць
17:51
Приватбанк завершив перший квартал із чистим прибутком у 14 мільярдів
17:51
Піхотна снайперка Білозерська про шлях від добровольця до офіцера ЗСУ, жінок на війні та особливості роботи марксмена
17:47
оновленоРосіяни поцілили біля залізничного вокзалу в Балаклії на Харківщині: семеро постраждалих
Усі новини...