Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ продовжує ганяти Хорошковського

Середа, 11 березня 2009, 13:53

Представники Блоку Юлії Тимошенко вимагають від силових структур з'ясувати, на чиєму літаку заступник голови СБУ Валерій Хорошковський 7-10 березня літав до Швейцарії.

Про це йдеться у черговому запиті депутата від БЮТ Володимира Пилипенка, який стосується діяльності Хорошковського.

Крім приналежності літака, нардеп вимагає встановити, ким та скільки було оплачено за перельоти Хорошковського, якою була мета поїздки та чи користувався посадовець залом офіційних делегацій аеропорту Бориспіль.

Також Пилипенко вимагає встановити, чи погоджував Хорошковський як посадова особа СБУ свою закордонну поїздку з керівництвом спецслужби.

Автор запиту хоче встановити, який паспорт пред’явив Хорошковський при перетині кордону – закордонний, дипломатичний чи службовий.

"У випадку наявності в діях співробітника СБУ Хорошковськго ознак корупції, складу злочину, прошу державні органи вжити передбачених законом заходів", - йдеться в запиті.

Своє звернення Пилипенко адресував Генпрокурору Медведьку, голові СБУ Наливайченку, керівнику Державної прикордонної служби Литвину, голові Держмитслужби Макаренку, керівнику держпідприємства "Зал офіційних делегацій" Опанасенку.

Як відомо, раніше за запитом Пилипенка, в аеропорті Бориспіль було здійснено обшук Хорошковського.

Пилипенко входить до умовної групи Андрія Портнова у фракції БЮТ.

Сам Хорошковський, відповідаючи на питання, за який кошт він літав до Швейцарії, повідомив, що літав чартерним рейсом за власний кошт.

Він також порадив подивитися його податкову декларацію і додав, що згідно з задекларованою сумою має право на перельоти власним чартером.

Раніше джерела повідомляли, що Хорошковський завжди літає власним чартером, зокрема ним же він здійснив останню поїздку.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування