У Севастополі кажуть, що російський флот винен "непристойну суму"

Середа, 11 березня 2009, 18:25

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин сподівається, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко звернеться до уряду Росії з питання боргів Чорноморського флоту РФ перед пенсійним фондом України.

Про це він заявив на засіданні антикризової групи, повідомляє УНІАН.

Куніцин зазначив: "Ми повинні написати від прем`єр-міністра листа, щоб наш керівник уряду звернулася - це питання міжнародного порядку - до міністра оборони й до уряду Російської Федерації, оскільки заборгованість ЧФ РФ в пенсійний фонд зросла з 3,4 млн. грн. до 3,6 млн. грн. І це з 10 млн. грн. загальної пенсійної недоплати по місту".

Як додав голова міста, керівництво міської адміністрації вже надсилало відповідного листа командуючому ЧФ РФ, а в уряд РФ "ми безпосередньо не можемо звертатися, давайте через уряд України звернемося до прем`єра РФ, щоб шукали варіанти. Бо це вже непристойна сума".

Куніцин сказав: "плюс на ЧФ РФ 1,4 млн. грн. заборгованості з виплати зарплати, і про це також треба ставити питання".

Крім того, голова адміністрації сказав: "там під тисячу осіб виставляється на ринок праці (подані ЧФ РФ до міського центру зайнятості у списках на звільнення). Мало того, що вони викидаються, вони ж перестають бути платниками прибуткового, пенсійного й інших платежів".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News