Конституцію перепишуть під нового президента?

Четвер, 12 березня 2009, 10:36

Голова фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" у Верховній Раді Микола Мартиненко сумнівається у внесенні змін до Конституції до виборів президента.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал", повідомляють Українські новини.

Останні події

"Питання із приводу Конституції. З мого погляду, зараз неможливий рух у цьому напрямку (внесенні змін), принаймні до президентських виборів", - заявив депутат.

При цьому, на думку Мартиненка, після виборів президента, необхідно буде внести певні зміни до Конституції, однак лише після детального пророблення.

"Прийде новий президент, і, мабуть, потрібно якісь робити зміни, але не так, на колінах, вибачте, як ми робили в 2004 році", - сказав він.

При цьому Мартиненко не уточнив, які зміни Конституції, на його думку, необхідні.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за розгляд на засіданні Ради 19 березня проекту змін у Конституцію в частині врегулювання строків повноважень місцевих рад й їхніх голів, а також ряд законопроектів, що стосується діяльності місцевого самоврядування.

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко виступає за внесення змін до Конституції до виборів Президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування