Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прес-служба секретаріату Ющенка взялася повчати прес-службу БЮТ

Четвер, 12 березня 2009, 15:03

Прес-служба секретаріату президента нагадує всім партійним прес-службам, зокрема БЮТ, що "час бездоказових і абсурдних заяв минає".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби у відповідь на звинувачення прес-служби БЮТ у тому, що "секретаріат президента "замовив" журналістам "поливати брудом" народних депутатів БЮТ, зокрема, Андрія Портнова".

"Пояснювати непристойні чи незаконні дії своїх однопартійців виключно замовленням з боку опонентів - непереконливо та нещиро. Це все одно, що ображатися на дзеркало за вади власного обличчя", - зазначають у прес-службі секретаріату президента.

"Місія журналістів - інформувати суспільство про діяльність політиків, а право суспільства - давати оцінку політикам під час виборів", - додається у повідомленні.

За словами прес-служби, "нервова реакція окремих членів БЮТ на факти критичних публікацій у пресі не обов'язково свідчить про політичне замовлення опонентів".

"Просто лідерам політичних сил треба серйозніше ставитися до формування виборчих списків і зменшувати в них питому вагу рейдерів, масажисток і секретарок", - додає прес-служба.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...