Тимошенко і Черновецький закопали сокиру війни?

Четвер, 12 березня 2009, 17:05

Заступник глави Київської міськдержадміністрації Ірена Кільчицька не заперечує і не підтверджує переговори між БЮТ і командою Черновецького про перемир'я.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналові "Фокус", коментуючи інформацію, що "у лютому мер і прем'єр-міністр зарили сокиру війни і домовилися не заважати один одному".

Останні події

"Я не стверджую, що таких переговорів не було, тому що нічого про це не знаю. Але чисто по по-людськи, мені здається, що це було б розумно. З огляду на політико-економічну кризу в країні, сокиру війни варто було б зарити всім політикам. Якщо такі домовленості і були досягнуті, це тільки б свідчило про їх мудрість", - сказала Кільчицька.

На питання, чим тоді пояснити погіршення відносин з Банковою, вона сказала, що "узагалі не можна говорити про гарні чи погані відносини між високими посадовими особами".

"У секретаріаті президента так само, як і в Кабміні і Верховній Раді, з'являються мери міст, глави адміністрацій, лідери політичних сил, і це не приватна вечірка, після прибуття на яку можна судити про те, добре ставляться до візитерів чи погано. Це місце для ділових і політичних зустрічей, переговорів", - відзначила вона.

"Нерозуміння з боку секретаріату виникло через підвищення тарифів на комунальні послуги. Дійсно, розпорядження про підвищення скасовувалися, але ми змушені були вводити їх знову, тому що тарифи на ЖКГ не підвищувалися близько 5 років і місто не може нормально функціонувати в такій ситуації. Але в кінцевому рахунку КМДА і секретаріат президента прийдуть у цьому питанні до взаєморозуміння", - вважає Кільчицька.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування