Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Податкова викликає Черновецького в гості

П'ятниця, 13 березня 2009, 11:53

Державна податкова інспекція в Печерському районі Києва просить київського міського голову Леоніда Черновецького вчасно задекларувати свої доходи.

"Я вчора написала лист Леоніду Михайловичу Черновецькому: Шановний, прийдіть і задекларуйте свої доходи, оскільки в мене є інформація про надходження великих сум", - сказала журналістам у п'ятницю начальник інспекції Вікторія Мальцева.

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" Мальцева підкреслила, що це був лист-повідомлення з метою, щоб Черновецький не забув задекларувати доходи від продажу корпоративних прав.

Вона додала, що як громадянин України Черновецький зобов'язаний це зробити до 1 квітня.

Так само Мальцева додала, що до цього мер і члени його родини щорічно декларували свої доходи у встановлений законом термін.

Як повідомлялося, столичний градоначальник раніше був одним із власників ВАТ "АКБ "Правекс-Банк".

Ця установа була заснована в 1992 році. За даними банку, до 1 січня 2008 року його найбільшими акціонерами були ТОВ СП "Правекс-Брок" (10,68%), Леонід Черновецький (7%), Христина Черновецька (7%), Степан Черновецький (61,43%).

Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів (6,075 млрд. грн..) на 1 січня 2008 року Правекс-Банк займав 25-е місце серед 175 українських банків.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування