Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вашингтон ніколи не пробачить Ющенку "корупційного" Грищенка?

П'ятниця, 13 березня 2009, 14:22

Кандидатура Костянтина Грищенка на посаду міністра закордонних справ неприйнятна для Вашингтона, вважає керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

На його думку, президент Віктор Ющенко не може призначити Грищенка міністром закордонних справ, тому що він є "завзятим противником НАТО".

"Якщо Грищенко все-таки стане міністром, Вашингтон ніколи не пробачить Ющенку такого вчинку", - зазначив політолог, повідомляє УНІАН.

"Він (Вашингтон) назве його неправильним і корупційним. Це вам не газові контракти або розвал "помаранчевої" коаліції", - додав Небоженко.

При цьому він нагадав, що кандидатуру Грищенка ще має затвердити парламент.

На думку Небоженка, було б правильно, якби президент звернувся до "найвідомішого безробітного України" - Арсенія Яценюка, який є "тямущою молодою людиною" і якому "починати президентську кампанію з міністерської посади набагато інтелігентніше і ефективніше, ніж з парламенту".

Водночас політолог вважає, що сьогодні будь-який дипломат, який "від імені Ющенка стає міністром закордонних справ, є камікадзе".

"Він на все життя залишиться протеже Ющенка, а якщо президент йде, то залишатися протеже Ющенка для такого дипломата означає закінчити свою дипломатичну кар`єру", - додав Небоженко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування