"Регіони" не заспокояться, поки не затопчуть групу Бойка і Льовочкіна

П'ятниця, 13 березня 2009, 16:23

Конфлікт із групою "РосУкрЕнерго" в Партії регіонів буде вичерпаний до парламентських канікул.

Такий прогноз зробив політолог Михайло Погребінський у п'ятницю в ході "круглого столу", повідомляє Ліга.net.

Розмірковуючи про проблеми Партії регіонів, Погребінський відзначив, що альтернативи Віктору Януковичу як лідеру партії немає і найближчим часом не передбачається.

"Тому подітися їм нікуди. Питання в тому, що там не закінчився процес розставлення усіх акцентів. Закінчиться він тоді, коли затопчуть групу "РосУкрЕнерго". Її притоптали, але не остаточно", - зазначив політолог.

"Тому мені здається, що зараз єдиний елемент збудження, що не дає процесу закінчитися, це відносна сила цієї групи, що складається з десятка людей і керується Бойком та Льовочкіним", - уточнив Погребінський.

"І поки ця група має голос, має вагу, від її імені виступає в парламенті Богословська, іноді від її імені виступає Герман... і таке враження, що Янукович не контролює зараз повністю цю ситуацію", - додав він.

Політолог припустив, що зі скороченням доходів основних гравців у Партії регіонів вони зрозуміють, що з протиріччями потрібно закінчувати. "Я думаю, що до літніх канікул цей процес завершиться", - підсумував Погребінський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування