Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед експертизою Черновецький вирішив підняти тарифи

П'ятниця, 13 березня 2009, 17:44

Київська міськадміністрація планує підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги для населення з 1 травня.

Про це повідомив перший заступник глави Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, ми зможемо перерахувати їх у березні, у березні ж підписати відповідне розпорядження - як має бути зо процедурою - воно буде опубліковане на сайті, а з 1 травня вступить у дію", - заявив Голубченко.

Таким чином, за його словами, можливо з 1 червня кияни одержать платежі на житлово-комунальні послуги по завищених тарифах.

За словами Голубченко, зараз йде процедура узгодження цих тарифів.

Зокрема, для перерахування комунальних тарифів для населення буде використано висновок державної інспекції по контролю за цінами, який було погоджено в жовтні 2008 року.

"Я дав слово, що я не порушу процедуру узгодження", - підкреслив Голубченко.

Він нагадав, що підвищені тарифи на житлово-комунальні послуги для населення повинні бути погоджені з комісією в складі представників роботодавців і профспілок, а також з АМК, Міністерством ЖКГ, інспекції по цінам, Мінекономіки і Госкомпідприємництва.

Голубченко також повідомив, що у четвер 12 березня в адміністрації президента відбулася нарада, на якій розглядалося дане питання.

На нараді також були присутні представники всіх органів, з якими повинні бути погоджені ці тарифи.

"Ми намітили приблизний план, і ми будемо йти по шляху, коли тарифи будуть абсолютно об'єктивними, чесними, відкритими, а саме головне не будуть давити на киян і лягати на них дуже важким тягарем в умовах кризи", - підкреслив він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування