Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд, де вирішувалася доля виборів, залишили без світла

Субота, 14 березня 2009, 12:19

Приміщення Львівського адмінсуду знеструмлене. Розгляд справи по поновленню виборів Тернопільської облради проходить в іншому приміщенні

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслан Кошулинський у суботу.

Разом з тим, він не зміг сказати, у якому саме приміщенні проходить засідання.

Як раніше повідомлялося, робота Львівського апеляційного адміністративного суду вже кілька днів фактично заблокована в зв'язку з припиненням подачі електроенергії.

12 березня Окружний адміністративний суд Тернопільської області за позовом Всеукраїнського об'єднання "Свобода" визнав протиправним і скасував рішення Тернопільського обласного тервиборчкому про призупинення виборчого процесу і зобов'язав комісії провести вибори депутатів Тернопільської обласної ради 15 березня.

Президент Віктор Ющенко звернувся в Конституційний суд із поданням, у якому просить визнати неконституційною постанову Верховної Ради про скасування позачергових виборів депутатів Тернопільської обласної ради, повідомила прес-служба глави держави 13 березня.

Вибори депутатів Тернопільської обласної ради повинні відбутися в неділю, 15 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування