Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тернополі кажуть, що люди БЮТ пішли і не заважають

Субота, 14 березня 2009, 18:22

Рішення Окружного адмінсуду Києва та Львівського апеляційного адмінсуду зняли всі перешкоди для проведення виборів у Тернопільську облраду.

Про це заявила глава Тернопільської обласної територіальної виборчої комісії Наталя Чуйко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо на деяких виборчих дільницях, особливо в місті Тернополі, з'являлися представники БЮТ і намагалися заважати проведенню підготовки до виборів, мотивуючи це тим, що вони незаконні, то після рішення судів всі ці особи покинули виборчі дільниці", - зазначила вона.

Також про відсутність перешкод для проведення виборів заявив Комітет виборців України.

"Оскільки апеляцію відхилено, зупинити виборчий процес уже не можна. Рішення Львівського апеляційного адміністративного суду розблокувало ситуацію, і немає ніяких перешкод, щоб завтра проводити вибори", - заявив прес-секретар комітету Олександр Черненко.

Він повідомив, що БЮТ відкликав своїх представників зі складу виборчих комісій, і зараз ведуть роботу із Соцпартією й Партією регіонів для того, щоб вони також відкликали своїх представників.

"Але поки всі комісії працюють якщо не в повному складі, то мають кворум для того, щоб організувати проведення виборів", - зазначив прес-секретар.

Черненко також заявив, що для подальшого оскарження в судових інстанціях рішення Львівського апеляційного адміністративного суду вже немає можливості, оскільки згідно з законом всі скарги в судах повинні бути розглянуті не пізніше, ніж за 12 годин до початку голосування, тобто до 19.00 у суботу.

Раніше повідомлялося, що всі виборчі комісії готові до проведення виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування