Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ ВІДМОВИВСЯ ВІД ВИБОРІВ У ТЕРНОПОЛІ

Субота, 14 березня 2009, 18:30

Блок Юлії Тимошенко не буде брати участь у виборах до Тернопільської облради.

Відповідну заяву поширила прес-служба блоку.

"БЮТ заявляє про те, що не братиме участь у фарсі, який організовано Балогою під виглядом виборів до Тернопільської обласної ради", - йдеться в заяві.

"Ми закликаємо всіх наших прихильників та всіх, кому небайдужа доля Тернопільщини, не брати участі у фарсі під назвою "тернопільські вибори", - наголосила прес-служба.

БЮТ вважає, що "проведення виборів в Тернополі є порушенням закону, оскільки вони скасовані Верховною Радою, судами та мають відповідне роз’яснення Центральної виборчої комісії".

"В умовах кризи будь-які позачергові вибори небезпечні, непотрібні та дестабілізують ситуацію", - вчергове наголосили у блоці.

"По суті, сьогодні Тернопільщина стала заручником клану Балоги, який намагається провести до місцевої ради свої корумповані інтереси. Інших серйозних та обґрунтованих причин проведення виборів не було і немає", - сказано в заяві.

"Саме на цих псевдовиборах Балога і Ко намагатимуться випробувати найбрудніші технології з фальсифікацій голосування", - підкреслює прес-служба.

БЮТ вважає, що "на Тернопільщині – на землі, люди якої завжди віддавали беззастережну перевагу демократичним цінностям та ідеалам, хочуть випробувати машину для обдурення людей та нехтування їх думкою".

"Водночас, вважаємо за необхідне зазначити, що ми знайдемо сили і ресурси для того, щоб захистити демократію на Тернопільщині і відновити справедливість у регіоні", - підкреслюється в заяві.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування