Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тернопільський губернатор: начальник міліції зник у Києві

Субота, 14 березня 2009, 19:49

Губернатор Тернопільщини Юрій Чижмарь заявив, що керівництво Тернопільської обласної міліції ухиляється від виконання своїх обов’язків напередодні виборів.

Про це повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

"Позиція керівництва Тернопільської обласної міліції напередодні виборів до Тернопільської облради є незрозумілою, керівництво ухиляється від своїх прямих обов’язків", - заявив він.

Зокрема, Чижмарь зазначив, що "начальник управління МВС в Тернопільській області, у п’ятницю виїхав до Києва, і це підчас візиту до області президента, і досі не виходить на зв'язок".

"Це унеможливлює оперативне вирішення ряду проблемних питань. Він просто не готовий брати на себе відповідальність і приймати рішення, які від нього вимагає закон. Йому набагато легше відключити телефон і зникнути", - сказав губернатор.

Чижмарь також повідомив, що й перший заступник начальника обласного управління МВС в Тернопільській області з п’ятниці на лікарняному.

"Правоохоронні органи повинні займати чітку позицію не ухиляючись від виконання закону та своїх прямих обов’язків", - переконаний він.

"Мені відомо, що територіальні виборчі комісії повторно звернулися до органів внутрішніх справ, з проханням забезпечити охорону під час транспортування і збереження бюлетенів. Але, на жаль, навіть відповіді від міліції не поступило", - сказав губернатор.

Чижмарь переконаний, що вибори 15 березня відбудуться, після чого буде дана належна суспільно-правова оцінка роботі правоохоронних органів.

"Я перший наполягатиму, щоб така поведінка керівництва органів внутрішніх справ була предметом розгляду на найвищому рівні держави", - заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...