Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наша Україна розлучилася з БЮТ у Івано-Франківську

Неділя, 15 березня 2009, 11:35

Фракція "Наша Україна" Івано-Франківської облради заявила про неможливість перебування в коаліції з фракцією БЮТ.

Про це повідомили у фракції, передає УНІАН.

В заяві наголошується, що "Наша Україна" виходить з коаліції "у зв’язку з системним невиконанням коаліційної угоди БЮТ, зрадою коаліційних зобов’язань перед блоком НУ-НС, фактично зближенням з Партією регіонів та Компартією, що неодноразово засвідчили голосування у Верховній Раді".

Крім того, фракція наголосила, на "втіленні політики втрати національних цінностей, продиктованої Кремлем, безвідповідальних та непрофесійних діях Кабміну, які поглиблюють кризу та погіршують життя простих людей".

Наша Україна підкреслює "намагання підпорядкувати партійним інтересам БЮТ державні інституції, руйнівну боротьбу за пост президента, яку з особистою метою веде Юлія Тимошенко".

"Заявляємо про неможливість перебування фракції "Наша Україна" в коаліції з фракцією БЮТ в Івано-Франківській обласній раді", - йдеться у заяві фракції.

У документі також наголошується, що "фракція "Наша Україна" в облраді відстоює українську національну ідею і надалі захищатиме інтереси громади Прикарпаття в усіх сферах життя".

Керівник фракції БЮТ в облраді Юрій Романюк, коментуючи журналістам рішення "Нашої України" зауважив, що "БЮТ з цього трагедії не робить".

За його словами, якщо їхні партнери вважають, що вихід з коаліції в облраді піде на користь людям, то це їх право. Романюк повідомив, що фракція "Наша Україна" теж не виконувала своїх коаліційних зобов’язань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...