Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Балоги закликає Тимошенко вчитися програвати

Неділя, 15 березня 2009, 14:58

Партія Єдиний центр заявляє, що Блок Юлії Тимошенко "продовжує застосовувати брудні технології для зриву виборів до Тернопільської облради".

Про це йдеться в заяві, яку поширила прес-служба партії.

"Як стало відомо Єдиному центру з достовірних джерел, представники БЮТ активно обдзвонюють мешканців Тернопілля з пропозицією не приходити і не брати участь у дострокових виборах до обласної ради", - йдеться в заяві.

В партії нагадали, що "БЮТ також активно блокував народне волевиявлення у парламенті, судах, доходило навіть до фізичного блокування типографії, де друкувалися бюлетені".

"Єдиний Центр закликає БЮТ дотримуватися етичних норм та виборчого законодавства, а також навчитись гідно програвати. До цього їм необхідно звикати", - сказано в заяві.

"Адже, як показали останні соціологічні дослідження, тенденція падіння рейтингу БЮТ у області катастрофічна. Ще рік тому їх підтримувало понад 60% виборців, два тижні тому – трохи більше 10%", - наголосили в партії.

Як відомо, раніше перший віце-прем'єр Олександр Турчинов звинуватив секретаріат президента та його керівника Віктора Балогу в спробах фальсифікації виборів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування