Янукович каже, що з БЮТ ніхто не домовляється

Неділя, 15 березня 2009, 20:03

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про необхідність внести зміни до Конституції, виборчого законодавства та здійснити судову реформу, а потім провести дострокові парламентські і президентські вибори.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Безумовно треба готуватись до виборів, тому що без цього ми не отримаємо організовану відповідальну владу", - зазначив Янукович.

"Але до цього треба обов’язково змінити виборче законодавство, і тут всі політичні сили, які зараз представлені в парламенті, мають домовитись і прийняти відповідний закон, який забезпечить вибори за відкритими списками", - наголосив лідер Партії регіонів.

"Друга частина – це, безумовно, зміни до Конституції. Треба продовження конституційної реформи. Децентралізація влади і передача влади на місця. Обов’язково повинна бути судова реформа", - зазначив він.

Також Янукович закликав до "чіткого розмежування повноважень між Кабміном і президентом".

Коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів проводить переговори з БЮТ, лідер регіоналів сказав: "Ми не поверталися до переговорів".

Також Янукович зазначив, що дострокові вибори відбудуться не раніше, ніж восени.

Раніше повідомлялося, що Янукович з представниками Партії регіонів разом із "неназваними особами" працює над проектом змін до Конституції.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...