Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович просить визнати вибори в Тернополі

Понеділок, 16 березня 2009, 09:19

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович закликає усі політичні сили дочекатися оголошення офіційних результатів виборів до Тернопільської облради і визнати їх.

Про це він сказав "Інтерфакс-Україна", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Не можна не визнавати того факту, що громадяни, які проживають у Тернопільській області, вийшли на вибори до обласної Ради і проголосували на них. З волею людей не можна не рахуватися. Треба дочекатися оголошення офіційних результатів виборів і визнати їх", - сказав Янукович.

"Незважаючи на результати голосування, Партія регіонів закликає визнати волю громадян", - додав він.

Янукович також наголосив, що попередні підрахунки голосів свідчать про "зростання недовіри людей до влади навіть у тих областях, які традиційно підтримували її".

"Партія регіонів закликає визнати вибори у Тернопільській області і ще раз підтверджує спрямованість політики, яку ми ведемо і яка завжди була націлена на об'єднання суспільства, на підвищення рівня життя людей, незалежно від того, в якому регіоні вони проживають", – сказав він.

Як відомо, за даними голосування на 98% виборчих дільниць до Тернопільської обласної ради проходять 7 політичних партій.

Лідирує Всеукраїнське об'єднання "Свобода" – 33,8%, далі йде партія "Єдиний центр" – 13,8%, потім Партія регіонів – 9,7%.

Блок Юлії Тимошенко й Українська народна партія отримали по 8%, партія "Народний союз "Наша Україна" – 5,5%, Блок Литвина – 3,6%.

Поки не долають 3-відсотковий бар'єр Соцпартія (1,9%) та "Пора" (1,3%).


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...