Ющенко знову збирає Тимошенко, Литвина і Стельмаха

Понеділок, 16 березня 2009, 12:13

У понеділок президент Віктор Ющенко проведе нараду з координації дій усіх органів державної влади та політичних сил в кризових умовах розвитку економіки.

Про це повідомила під час брифінгу прес-секретар президента Ірина Ванникова.

На нараду запрошено прем'єр-міністра, голову Верховної Ради, лідера опозиції та голову Нацбанку.

Прес-секретар президента зазначила, що головна мета наради – формування єдиного загальнонаціонального антикризового плану дій, невід'ємним елементом якого є співробітництво з МВФ.

"Як наголошує глава держави, Україна зробила всі кроки, необхідні для відновлення нашої співпраці з Міжнародним валютним фондом", – зазначила Ванникова.

Серед питань, які заплановано розглянути – справедливий соціальний захист населення, продовження переговорного процесу з МВФ та заходи щодо збалансування Пенсійного фонду, Держбюджету і фінансового плану НАК "Нафтогаз України". Також ітиметься про діяльність Національної комісії з рекапіталізації банків.

"За словами президента, на цьому сесійному тижні Верховної Ради уряд має намір запропонувати законопроект щодо збалансування Пенсійного фонду. Аналогічний законопроект буде представлено щодо часткового збалансування бюджету, де йтиметься про його фіскальну частину", – сказала Ванникова.

За її словами, президент наголошує, що економічна криза диктує першочерговість питань економічного блоку за умов узгоджених дій влади.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування