Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко представить недобиту "Нашу Україну" у Брюселі

Понеділок, 16 березня 2009, 12:21

Президент Віктор Ющенко представить "Народний Союз "Наша Україна" на саміті Європейської народної партії 19 березня у Брюсселі.

Про це на брифінгу у понеділок заявила прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба президента.

"Президент представить на саміті партію "Народний Союз "Наша Україна", яка має статус спостерігача в ЄНП. У рамках цього заходу планується проведення низки двосторонніх зустрічей президента України з членами ЄНП", – зазначила Ванникова.

Вона також заявила, що участь Ющенка у саміті Європейської народної партії, "яка є найбільш впливовою в Європейському Союзі, свідчить про відновлення повноцінної політичної співпраці з ЄС на партійному рівні".

Крім того, за її словами, під час візиту президента до Брюсселю 18–19 березня відбудеться двостороння зустріч та робочий ланч Ющенка з головою Європейської комісії Жозе-Мануелем Баррозу, а також переговори з іншими керівниками Євросоюзу.

За словами Ванникової, очікується, що предметом перемовин стане весь комплекс питань, пов'язаних із реалізацією євроінтеграційного курсу України та подальшої ефективної співпраці України з ЄЄ.

"Також особливу увагу під час переговорів буде приділено темі укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом", - зазначила вона.

Ванникова наголосила, що "плани України щодо інтеграції в європейські структури незмінні і залишаються серед основних пріоритетів зовнішньополітичної діяльності президента".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування