БЮТ зізнався, що програв і що "всі проти Юлі"

Понеділок, 16 березня 2009, 19:51

Депутат від БЮТ Андрій Шевченко заявив, що Єдиний центр застосовував адмінресурс під час виборів до Тернопільської облради.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Мені здається, що є підстави говорити про застосування адмінресурсу партією, на чолі якої стоїть губернатор, яка контролювала всі дільниці і яка змогла розписати все, що захотіла", - зазначив Шевченко.

Він також наголосив, що Єдиний центр – "це партія, яка представляє інтереси глави секретаріату президента Віктора Балоги".

Коментуючи результат БЮТ на виборах, депутат зазначив: "Я би сказав, що факт поразки є, але поразка не в результатах, а поразка в тому, що ми дозволили цим виборам відбутися як фарс".

"У Радянському союзі теж вибори проходили. Недавно в Північній Кореї пройшли вибори. Сам факт виборів ще нічого не говорить. Мені здається, що вибори повинні вирішувати дві задачі – вони повинні знімати ті проблеми, які накопичуються у владі, і друга – відображати те, що насправді думають люди", - підкреслив Шевченко.

"Проблема у владі не знята. Навпаки, ми, можливо, зараз отримаємо паралельно дві обласні ради замість одної, і друге – ці результати точно не відображають волевиявлення людей, які проживають у Тернопільській області. Тому для нас це не вибори, це абсурд, це хаос", - сказав він.

"Ми не визнаємо ні факту виборів, ні цифр, які нам видають за результат", - заявив депутат.

"Те, що ми побачили – це обігравався сценарії "всі проти Юлі", - додав Шевченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News