Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ каже, що у Тимошенко адмінресурсу більше

Понеділок, 16 березня 2009, 21:36

Губернатор Тернопільщини Юрій Чижмар заявляє, що застосування адмінресурсу під час виборів на Тернопільщині "не спрацює".

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

Відповідаючи на заяву депутата від БЮТ Андрія Шевченка, про застосування Єдиним центром (список якого очолював Чижмар) адмінресурсу під час виборів до Тернопільської облради губернатор сказав: "Усі партії мають адмінресурс".

"Не треба лякати Тернопільщину адмінресурсом, адже він тут ніколи не спрацьовував і не спрацює. І це довів 2004 рік на виборах президента, коли тиснули всі, але Тернопільщина проголосувала так, як вважала за необхідне", - наголосив він.

"Якщо тільки на Тернопільщині адміністративно тиснути на населення – воно однозначно голосує інакше, це є протест", - заявив Чижмар.

"Адмінресурс був у кожній партії. Якщо ми говоримо про цей, нібито негативний, фактор...було і в БЮТ. У них і начальник земельного управління, і начальник КРУ, і голова облради у списках", - сказав він.

Губернатор впевнений: "Якщо порахувати кількість чиновників від держави в усіх списках, мені здається, що в БЮТ була вище кількість чиновників у списках".

"Не треба перетворювати чиновника, або так званий адмінресурс, у "біч божий", якого всі бояться. Це просто такі самі кандидати...це є надумана річ", - зазначив Чижмар.

"Це просто БЮТ, який програв вибори, хоче звинуватити всіх у своїх гріхах, а тільки не себе в тому, що вони не працювали з населенням, втратили рівень довіри, вони закрилися в київських кабінетах", - сказав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...