БЮТівець - колегам за підвищення податків: люди вас "розберуть на сувеніри"

Вівторок, 17 березня 2009, 07:48

Народний депутат від БЮТ, радник прем'єр-міністра Олександр Фельдман пропонує всім ініціаторам підвищення податків на малий і середній бізнес в Україні влаштовувати презентації своїх законопроектів прямо на ринках, у супермаркетах і торгових центрах.

Про це він заявив у понеділок під час прес-конференції у Харкові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Користуючись нагодою, хотів би вже сьогодні запросити своїх однопартійців, міністра фінансів і міністра економіки, які виступають з різними ідеями підвищення податків на ринкових підприємців, обов'язково приїхати в Харків для зустрічі з підприємцями", - сказав Фельдман.

"Незабутній прийом гарантовано. Думаю, що багатьох просто "розберуть на сувеніри". Добиратися до місця зустрічі пропоную на Харківському метрополітені, якому вже другий рік до ряду держава не виділяє ні копійки", - заявив він.

Депутат вважає, що більшість нинішніх його колег із Верховної Ради, обраних за партійними списками, давно вже відірвалися від реального життя і від здорового глузду.

"Таке враження, що багатьом моїм колегам і однопартійцям ідеї для законопроектів підкидає команда (мера Києва Леоніда) Черновецького", - заявив Фельдман.

Раніше, після спроби ухвалити нову редакцію закону "Про місцеві податки і збори", який викликав протести з боку представників малого і середнього бізнесу, народний депутат БЮТ Володимир Бондаренко вніс законопроект про введення додаткових зборів із ринкових торговців до Пенсійного Фонду, а БЮТівець Андрій Сенченко - законопроект про триразове підвищення максимальної ставки єдиного податку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...