Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БЮТ розповіли, чому намагалися зірвати вибори

Вівторок, 17 березня 2009, 09:35

У Блоці Юлії Тимошенко визнають, що навмисно намагалися зірвати вибори до Тернопільської облради через можливий несприятливий результат їх для БЮТ.

Про це розповіло джерело в блоці газеті "Сегодня", коментуючи те, що на виборах у Тернопільській області в неділю БЮТ, за попередніми результатами, отримав близько 8% голосів виборців.

"Ми самі винні в цьому результаті. Своїми діями зі скасування виборів, з відмовою брати участь у них, ми дезорієнтували наших виборців, велика частина яких не пішла на дільниці", - визнає джерело в блоці.

"Заміри до виборів показували, що ми брали перше місце, щоправда, з мінімальним відривом від "Свободи". Ці цифри декого в нас налякали, і було прийнято рішення зірвати вибори. У підсумку, маємо те, що маємо", - сказав співрозмовник газети.

Утім, офіційно ніякої провини БЮТ за собою не визнає і має намір оскаржити результат виборів, які називає "найбруднішими в історії".

У БЮТ звинувачують місцеву владу, зокрема – губернатора Юрія Чижмаря, який водить до "Єдиного центру", у фальсифікаціях і використанні адміністративного ресурсу.

Також високий рейтинг Партії регіонів на виборах до Тернопільської облради у БЮТ пояснюють тим, що глава секретаріату президента Віктор Балога "поділився з регіоналами адмінресурсом", випробовуючи стратегію до президентських виборів.

У той же час, як пише газета, місцеві спостерігачі вважають, що високий рейтинг на виборах Партії регіонів – заслуга предстоятелів Почаївської лаври (УПЦ Московського Патріархату), які підтримали Регіони, що при невеликій явці виборців і дало високий результат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування