БЮТ відмовиться від депутатських мандатів

Вівторок, 17 березня 2009, 15:36

Представники БЮТ, що пройшли за результатами позачергових виборів у Тернопільську обласну раду, не будуть брати мандати депутатів.

Про це заявив перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми не будемо брати мандати депутатів. У першу чергу, через системні фальсифікації, що мали місце під час проведення виборів", - пояснив депутат.

При цьому він відзначив, що мова йде і про легітимність тервиборчкому, і "підняття за вуха кількості тих, хто проголосував".

За словами депутата, у голосуванні взяли участь тільки 30% виборців. "Інші, які фігурують у протоколах, це, так зване "вкидання" бюлетенів, що масово відбулося після 17.00", - додав Кожем'якін.

При цьому він сказав, що в цьому відношенні показовим є приклад виборів сільських голів, що проводилися в чотирьох різних селах Тернопільської області під час проведення виборів у Тернопільську облраду.

За його словами, у цих селах з виборчих дільниць не були відкликані представники БЮТ, і за результатами виборів, у трьох селах перемогли представники БЮТ.

Кожем'якін також заявив, що практично всі політичні сили, що брали участь у виборах Тернопільської облради, будували свою виборчу кампанію на критиці БЮТ, "починаючи з президента України".

"Єдина консолідація політичних сил, що чітко була видна під час цих виборів - це злагоджена, погоджена робота "Єдиного центру" і Партії регіонів", - заявив Кожем'якін.

"Єдиний центр" і Партія регіонів дуже продуктивно консолідували свої зусилля. У першу чергу, це виражалося в їхній спільній роботі з фальсифікації волевиявлення жителів Тернопільської області й організації масштабних фальсифікацій", - резюмував депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування