Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко ще не встигла вирішити долю Шамшура. А БЮТ уже все вирішив

Вівторок, 17 березня 2009, 15:37

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що питання підтримки Олега Шамшура на посаду міністра закордонних справ буде вирішуватися на засіданні фракції БЮТ, а також на засіданні ради коаліції.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам у вівторок у Харкові, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я ще не змогла провести консультації з фракцією, радою коаліції. Після проведення консультацій я обов'язково повідомлю про прийняте рішення", - сказала Тимошенко.

Коментуючи призначення екс-міністра іноземних справ Володимира Огризка на посаду заступника секретаря РНБО, прем'єр сказала, що призначення на такі посади є конституційними повноваженнями президента.

* * *

Перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем’якін заявляє, що всі кандидатури для ротації Кабінету міністрів уже узгоджені, і фракція БЮТ готова в будь-який момент до розгляду цього питання в парламенті.

"Усі пропозиції готові, є відповідні кандидатури, і ми в будь-який момент можемо починати ротацію в уряді. Усі ці питання узгоджені, перевірені і визначені найбільш професійні претенденти", - сказав він у вівторок в інтерв'ю "Інтерфаксу".

При цьому Кожем’якін не назвав кандидатури претендентів на міністерські посади.

Раніше він не виключив в інтерв'ю журналістам, що кадрові питання можуть бути розглянуті в парламенті цього пленарного тижня в четвер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування