Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича знову заговорили про коаліцію з Тимошенко

Вівторок, 17 березня 2009, 16:15

Для завершення конституційної реформи в Україні потрібно створювати парламентську коаліцію між Партією регіонів і Блоком Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Андрій Клюєв, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Донецької обласної організації партії.

Клюєв нагадав, що наприкінці 2004 року в Україні було "реалізовано частково" конституційну реформу. Для її завершення, впевнений депутат, необхідна більшість у парламенті.

"Я хочу, щоб у нашій державі закінчилася конституційна реформа, а це можливо тоді, коли є 300 і більше голосів у Верховній Раді, - пояснив Клюєв.

"Тільки дві політичні сили, які зараз представлені у Верховній Раді, мають 331 голос: це Партія регіонів - 175 голосів, і БЮТ - 156 депутатів. Тому для завершення конституційної реформи необхідно все-таки створювати коаліцію між Партією регіонів і БЮТ", - наголосив він.

За словами Клюєва, тільки створення коаліції в цьому складі призведе і до стабільності в державі, і до повного розмежування повноважень президента й Кабінету Міністрів.

"Не буде цієї плутанини, коли, припустимо, Президент перегинає свої повноваження і заходить на поле Кабінету Міністрів, і навпаки. Буде стабільність у державі, а будь-яка стабільність політична обов`язково переходить у стабільність економічну", - підсумував Клюєв.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування