Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка наполягають, що Тимошенко зрадниця. І хочуть його згоди

Вівторок, 17 березня 2009, 16:44

Тема зради прем'єр-міністром Юлією Тимошенко національних інтересів України ще далеко не вичерпана і має широке підгрунтя для продовження.

Так у вівторок прокоментував висловлювання голови Служби безпеки Валентина Наливайченка заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський.

Він наполягає, що всі його заяви про втілення Тимошенко в нашій країні політичних і економічних сценаріїв правлячих кіл однієї з сусідніх країн побудовані на інформації з надійних джерел, достатньо обгрунтовані і підтверджені реальними подіями.

Кислинський вказав, що йому не відомі істинні мотиви й обставини, які спонукали керівника СБУ уникнути підтвердження обгрунтованості звинувачень на адресу Тимошенко.

На його переконання, Служба безпеки "повинна ретельно проаналізувати діяльність нинішнього Прем'єра, яка прямо спрямована на реалізацію політичних і економічних інтересів сусідньої країни".

"Йдеться, зокрема, про конкретні плани дестабілізації суспільно-політичної ситуації в нашій країні, зазіхання на українську газотранспортну систему, об'єкти енергетики, стратегічні підприємства, ліквідні банки, засоби масової інформації. У цих сценаріях прямо чи опосередковано задіяна як сама Тимошенко, так і БЮТ чи його парламентські сателіти", - повідомляє прес-служба президента.

Заступник глави секретаріату підкреслив, що доповість президенту про свої наступні кроки щодо підтвердження фактів діяльності вказаних осіб всупереч інтересам нашої держави.

"У разі, якщо глава держави не погодиться з моїми оцінками, я подам заяву про відставку. Це - чесна і відповідальна позиція", - сказав Кислинський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування