Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція сподівається, що Ющенко просто не так прочитав їхнє прохання

Вівторок, 17 березня 2009, 17:51

Коаліція депутатських фракцій у Верховній Раді висловлює жаль з приводу небажання президента Віктора Ющенка надати вмотивовану відповідь на пропозицію кандидатури Бориса Тарасюка на посаду голови МЗС.

Про це повідомила прес-служба коаліції, коментуючи заяву прес-служби президента.

"Парламентська коаліція не хоче опускатися до зневажливого стилю комунікації, який, на жаль, продемонстрував президент. Ми, зокрема, не дозволимо собі вжити стосовно глави держави вираз на кшталт "так званий президент", - наголошується в заяві.

"Але депутати коаліції щиро стурбовані тим, що Банкова вкотре висловлює відверту зневагу до найвищого законодавчого органу країни, обраного українським народом", - йдеться в тексті.

Також депутати висловив сподівання, що "глава держави просто неуважно прочитав текст заяви, підготовлений йому деякими працівниками секретаріату президента, схильними до інтриг та конфронтації".

"Фракції коаліції не сперечаються і не збиралися сперечатися стосовно конституційних прерогатив президента вносити у парламент кандидатуру на посаду міністра закордонних справ", - сказано в заяві.

Коаліція наголошує, що "консультації з парламентаріями могли б посприяти вищій якості підбору кандидатур на важливі державні посади та їх проведенню у Верховній Раді" і "такий рівень політичної "толерантності" може негативно відбитися на відносинах між різними гілками влади".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...