БЮТ розповів журналістам, як правильно висвітлювати вибори в Тернополі

Вівторок, 17 березня 2009, 18:50

Блок Юлії Тимошенко сподівається, що ЗМІ, оприлюднюючи результати виборів до Тернопільської облради та наводячи результат БЮТ, зазначатимуть, що блок не брав участі у виборах.

Відповідну заяву поширила прес-служба блоку.

"БЮТ вважає некоректною інтерпретацію "результатів" так званих виборів до Тернопільської облради як нібито показник популярності політичної сили в регіоні", - йдеться в заяві

"Та цифра, яка розповсюджується із посиланням на начебто дані паралельного підрахунку голосів, проведеного партією Єдиний центр, рівно як і на дані однієї із двох територіальних виборчих комісій, не може розглядатися як рейтинг блоку в області", - заявила прес-служба.

У блоці підкреслили, що "БЮТ не вів передвиборчої агітації та не брав участі у так званих виборах і, що найголовніше, інформував своїх прихильників про незаконність цих виборів".

"Це все, по суті, означало заклик до симпатиків ігнорувати політичний фарс, який намагалися та намагаються видати за вибори. Саме так і вчинила переважна більшість виборців БЮТ – вони утрималися від участі у політичному балагані", - йдеться в заяві.

"Враховуючи вищезазначене, прес-служба БЮТ сподівається на об’єктивність засобів масової інформації при висвітленні тернопільських подій", - наголосили у блоці.

"А, зокрема, на те, що при оприлюдненні так званих результатів виборів мас медіа, оперуючи цифрою, яка так чи інакше пов’язана із БЮТ, зазначатимуть, що юридично та фактично наша політична сила та її симпатики участі у так званих виборах не брали", - йдеться в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...