Наливайченко ввів Раду "в оману" - Служба зовнішньої розвідки

Середа, 18 березня 2009, 08:58

Служба зовнішньої розвідки України не надавала СБУ жодних матеріалів щодо ознак державної зради в діях прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Служби зовнішньої розвідки України.

Як підкреслили в СЗР, інформація, що прозвучала під час звіту керівника СБУ Валентина Наливайченка у Верховній Раді стосовно перевірки минулорічних матеріалів про нібито наявність у діях прем’єра ознак державної зради і про надання Службовою зовнішньої розвідки України якихось матеріалів з цього питання, не відповідає дійсності.

"Служба зовнішньої розвідки не надавала ініціативно Службі безпеки України ніяких матеріалів про нібито наявність у діях прем’єра ознак державної зради", - сказали в прес-службі.

За її даними, 29 серпня 2008 року саме т.в.о. голови СБУ Наливайченко звернувся до СЗР з проханням надати інформацію із зазначеного питання.

У відповіді СЗР України з цього приводу йшлося про відсутність таких матеріалів, поінформували в прес-службі.

"У зв’язку із висловленим Служба зовнішньої розвідки України висловлює занепокоєння з приводу того, що голова СБУ "ввів в оману" Верховну Раду, і залишає за собою право звернутися до суду та надати у разі необхідності оригінали відповідних документів згідно з чинним законодавством", - заявили в прес-службі СЗР.

Як відомо, 17 березня Наливайченко повідомив депутатам, що СБУ перевірила звернення секретаріату президента й інформацію Служби зовнішньої розвідки щодо можливої державної зради Тимошенко і не виявила "ніяких підтверджень або доказів" цього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...