Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко відчув, що "Регіони" теж хочуть швидкого імпічменту Ющенка

Середа, 18 березня 2009, 10:20

Лідер Компартії Петро Симоненко сподівається, що його заклик про початок процедури імпічменту щодо президента Віктора Ющенка буде підтриманий політичними силами парламенту найближчим часом.

Про це він сказав, коментуючи заяву заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського про те, що БЮТ, Партія регіонів і Компартія домовляються про початок процедури імпічменту цього тижня.

“Заяви пана Кислинського про можливість початку процедури імпічменту вже цього тижня, свідчать про те, що в секретаріаті Ющенка добре усвідомлюють вагу тих фактів злочинної діяльності президента, які наведені у нашому поданні”, - заявив Симоненко, повідомляє прес-служба КПУ.

Він також підкреслив, що після його виступу 17 березня на погоджувальній раді, "де він наголосив на зрадницький позиціях тих політичних сил, лідери яких неодноразово і голосно заявляли про необхідність імпічменту, а потім “поховалися по кущах”, є сподівання, що справа може зрушитися з місця".

“Судячи з деяких заяв представників Партії Регіонів та розмов з депутатами інших фракцій, можна сподіватися, що подання про необхідність початку процедури імпічменту, яке я від імені Компартіі і фракції КПУ у Верховній Раді ще 11 березня цього року направив лідерам всіх парламентських політсил, буде підтримано у найближчий час”, - заявив Симоненко.

Як відомо, на минулому тижні КПУ надіслала лідерам усіх парламентських фракцій офіційного листа з закликом терміново розпочати процедуру імпічменту щодо Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...