Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Самооборона" нацьковує на ЄЦ силовиків за "замах" на маєток МВС

Середа, 18 березня 2009, 12:32

Депутат групи "Єдиний центр" Василь Петьовка разом із посадовими особами Мукачівського міськвиконкому намагається заволодіти особняком у Мукачеве, в якому розміщено міський відділ із боротьби з оргзлочинністю УМВС у Закарпатські області.

Про це заявляє прес-служба групи "Народна самооборона", члени якої входять до фракції "НУ-НС"

За її повідомленням, особняк площею в 301 кв. м було передано у довгострокове користування без указання терміну, згідно договору, який був затверджений 25 червня 1997 року виконкомом Мукачівської міської ради.

"Петьовка і його підлеглі з Мукачівського міськвиконкому підробили договір, внісши поправку – "строком на 10 років", тобто договір закінчився у 2007 році. Це наглядно видно при порівнянні оригіналу договору і його копії, наданої у прокуратуру Закарпатської області разом з депутатським зверненням Петьовкою", - заявляють у НС.

За твердженням групи, "це безпрецедентний випадок, коли "закарпатська братва" намагається знищити відділ по боротьбі з організованою злочинністю у м. Мукачеве, грубо порушуючи закони України "Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю", "Про міліцію" та інші законодавчі акти України".

"Отримавши ляпас від громадськості за намагання незаконно приватизувати замки: "Паланок", "графа Шенборна", озеро "Синевір", Музей сплаву і лісу, останні взялися за приватизацію відділу по боротьбі з організованою злочинністю в м. Мукачеве", - заявляють у "Народній самообороні".

Депутат цієї групи Геннадій Москаль звернувся до генпрокурора, міністра внутрішніх справ, комітету Верховної Ради з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю терміново втрутитися у дану ситуацію, дати правову оцінку підробки документу і намагання знищити відділ по боротьбі з організованою злочинністю в Мукачеве і створити з даного питання спеціальну комісію, повідомляє прес-служба.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування