Тимошенко вирішила пригальмувати з новими правилами на дорогах

Середа, 18 березня 2009, 13:42

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко доручила МВС провести додаткові консультації про зміни правил дорожнього руху.

Про це міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив у середу журналістам у Кабінеті міністрів після розгляду на засіданні уряду проекту постанови "Про внесення змін у Правила дорожнього руху".

"За рішенням прем'єр-міністра будуть проведені додаткові консультації і зміни будуть розглянуті на наступному засіданні Кабінету міністрів", – сказав Луценко, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

У той же час міністр відзначив, що Тимошенко не висловила жодних зауважень по внесеному МВС проекту відповідної постанови.

"Такий серйозний документ як Правила дорожнього руху не може прийматися з голосу. Ми внесли свої пропозиції, і вони полягають у згоді міністерства на скасування проведення технічного огляду між плановим його проведенням. Ми можемо на це піти, оскільки це дійсно є причиною незаконних дій і несумлінних дій окремих несумлінних співробітників автоінспекції", – додав він.

Луценко також повідомив, що Міністерство внутрішніх справ пропонує ввести спеціальну норму нових доріг, які обладнані відбійниками і на яких можна піти на збільшення швидкісного режиму руху поза населеними пунктами.

"Ми категорично не погоджуємося з підвищенням швидкісного режиму в населених пунктах. В жодній країні Європи не дозволяється рухатися в населених пунктах зі швидкістю вище 60 км на годину", – підкреслив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування