Тимошенко вже наближається до спускання шкури

Середа, 18 березня 2009, 17:16

Кабмін доручив Міністерству праці і соціальної політики, Фонду державного майна, державним адміністраціям у березні-квітні забезпечити притягнення до відповідальності керівників підприємств і організацій державного сектору економіки за несвоєчасну виплату зарплат.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 274 від 25 лютого, оприлюдненому 16 березня, повідомляють Українські новини.

Розпорядженням затверджено план заходів на 2009 рік, спрямованих на реалізацію пропозицій всеукраїнських профспілок і профоб'єднань з питань стабілізації економіки і забезпечення соціального захисту працівників.

Центральним і місцевим органам влади уряд доручив у березні-квітні забезпечити притягнення до відповідальності керівників підприємств і організацій, що перебувають у сфері їх управління за несвоєчасну виплату зарплат і погашення заборгованості з їх виплат.

Крім того, Кабмін доручив центральним і місцевим органам влади забезпечити врегулювання заборгованостей з зарплати на ряді підприємств, розглянути законність скорочення на підприємствах, вжити заходів для підтримки працівників газотранспортної, агропромислової, житлово-комунальної, вуглевидобувної, деревообробної, транспортної та інших галузей.

Як відомо, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко пообіцяла ініціювати відставку міністрів у разі, якщо до квітня не буде ліквідовано заборгованість з заробітних плат на держпідприємствах, які перебувають у сфері управління міністерств.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування