Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" не будуть голосувати ні за кого з кадрового "пасьянсу" Тимошенко

Четвер, 19 березня 2009, 09:09

Партія регіонів не братиме участі у голосуваннях з кадрових питань, ініційованих Кабінетом міністрів і коаліцією.

Про це в інтерв’ю каналу Рада заявила "регіоналка" Ганна Герман.

"Партія регіонів не буде брати участі ані у звільненні, ані у призначенні жодних міністрів цього уряду. Ми готові голосувати за відставку всього уряду з прем’єр-міністром на чолі", - сказала вона.

"Ми будемо з задоволенням голосувати за повну відставку помаранчевої влади, коли прийде момент. Будь-які косметичні зміни в уряді не врятують ситуацію", - додала Герман.

До такої позиції, за її словами, "регіоналів", зокрема, підштовхнула відмова кандидата на посаду міністра закордонних справ Олега Шамшура від зустрічі з фракцією Партії регіонів.

За словами Герман, фракція чекала на таку зустріч у четвер, але Шамшур "повідомив, що він не має часу зустрітися з найбільшою парламентською фракцією".

"Ця відповідь дуже красномовна і вона нас здивувала", - сказала вона.

Крім того, Герман спростувала інформацію про близькість кандидата на посаду міністра фінансів Федора Ярошенка до "регіонала" Миколи Азарова.

"Розмови, чутки про те, що кандидат на посаду міністра фінансів є ставлеником одного з чільних лідерів нашої партії не відповідають дійсності. Ми не беремо участі у формуванні цієї влади, оскільки не належимо до правлячої коаліції", - сказала вона.

***

Пізніше стало відомо, що "Регіони" запрошували Шамшура на зустріч зі своєю фракцією на 14:00. Як відомо, на цей час у нього запланована зустріч з фракцією БЮТ.

Водночас "регіонали" сказали, що не мають наміру узгоджувати з ним інший час. При цьому, ймовірно, на цей момент вони не знали про зустріч Шамшура з БЮТ.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування