Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На наступному тижні Ющенко особисто почне просити грошей

Четвер, 19 березня 2009, 18:06

Президент Віктор Ющенко заявляє про намір 23 березня провести раунд переговорів із керівництвом Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції і розвитку щодо фінансування українських проектів.

Про це він сказав журналістам у четвер у Брюсселі, відповідаючи на питання про можливість надання з боку Європейського Союзу фінансової допомоги для боротьби з фінансово-економічною кризою, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У понеділок у мене з цього приводу відбудеться зустріч із президентом Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції і розвитку, де будуть обговорюватися приблизно чотири проекти для України", - заявив президент.

Разом з тим, Ющенко зазначив, що в Європейській комісії називають проблемною "слабку, нерегламентовану внутрішню українську процедуру у відношенні доступу допомоги європейських і світових фінансових інститутів".

"Після приїзду додому я дам доручення подивитися процедуру відповідних рішень по цим питанням: що треба зробити разом з урядом, банківськими установами. Але в понеділок я починаю раунд переговорів з європейськими фінансовими інституціями щодо такої допомоги", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування