Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко каже, що пропозиція Литвина доведе до абсурду

Понеділок, 2 березня 2009, 20:59

Лідер депутатської групи "За Україну" В'ячеслав Кириленко вважає, що пропозиція спікера Володимира Литвина розглянути в парламенті лист про наміри до МВФ призведе до "абсурдної ситуації".

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Я не думаю, що лист буде голосуватися у Верховній Раді. Бо якщо він буде голосуватися, то це дещо абсурдна ситуація. Тоді кожен почне що, правити лист? Правити формулювання? Вносити свої поправки і пропозиції?", - зазначив Кириленко.

Депутат впевнений, що "такий підхід є непродуктивним".

"Якщо у керівника парламенту є позиція в інтересах країни, то після порозуміння між президентом і прем’єром його підпис повинен бути автоматично", - вважає він.

"Я вже не кажу про те, що прем’єр і спікер – це одна правляча коаліція. Тому в одній правлячій коаліції не повинно бути двох думок по такому ключовому питанню", - заявив Кириленко.

Крім того, відповідаючи на питання, чи означають домовленості президента Віктора Ющенка і прем’єра Юлії Тимошенко те, що вони знову разом, депутат сказав: "Я не думаю, що це означає, що вони політично разом".

"Я особисто вітаю будь-яке порозуміння між президентом і прем’єром. По газу до певного етапу у них була спільна позиція, і до того моменту позиція України була сильною. Те саме і щодо МВФ", - зазначив Кириленко.

Як відомо, раніше президент, прем’єр та голова Нацбанку узгодили текст звернення до МВФ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування